Uw huidige browser heeft updates nodig. Zolang u niet update zullen bepaalde functionaliteiten op de website niet beschikbaar zijn.
Let op: het geselecteerde rooster heeft overlappende bijeenkomsten.
Volgens onze gegevens heb je nog geen vakken behaald.
Je planning is nog niet opgeslagen
Let op! Uw planning heeft vakken in dezelfde periode met overlappend timeslot
Introduction to Italian Language and Culture (2025/2026: Semester 2 – Spring)
Cursusdoel
Er is geen informatie over het cursusdoel bekend.
Vakinhoudelijk
Er is geen informatie over de vakinhoud bekend.
Werkvormen
Toetsing
Oral exam
Verplicht | Weging 15% | ECTS 1,13
Language and culture portfolio
Verplicht | Weging 30% | ECTS 2,25
Cultural group work
Verplicht | Weging 15% | ECTS 1,13
*midterm FEEDBACK*
Niet verplicht
Midterm exam
Verplicht | Weging 20% | ECTS 1,5
Final exam
Verplicht | Weging 20% | ECTS 1,5
Ingangseisen en voorkennis
Ingangseisen
Er is geen informatie over verplichte ingangseisen bekend.
Voorkennis
Er is geen informatie over benodigde voorkennis bekend.
Voertalen
- Engels
- Italiaans
Competenties
-
Internationale en interculturele oriëntatie
-
Luisteren
-
Presenteren
-
Samenwerken
-
Talen
Cursusmomenten
Gerelateerde studies
Tentamens
Er is geen tentamenrooster beschikbaar voor deze cursus
Verplicht materiaal
-
BOEK[please notice that you will use this book for the follow up course UCHUMITA11 as well] “New Italian Espresso BEGINNER/PRE-intermediate – updated TB” (Textbook) by Gruppo Italiaidea: Alma Edizioni, 2021. This is a brand new edition, so please DO NOT buy the previous (second-hand) version. You can buy the hardcopy, which gives you also access to the e-book version, or chose to only buy the license for the e-book version (which will give you access to the digital book for 1 year, via the platform www.blinklearning.com. On the online platform you will be able to annotate the course book, listen directly to the audio files, and watch the videos.ISBN: 9788861825116
-
BOEK[please notice that you will use this book for the follow up course UCHUMITA11 as well] “New Italian Espresso BEGINNER/PRE-intermediate – updated WB” (Workbook) by Gruppo Italiaidea: Alma Edizioni, 2021. Please purchase the e-book version only: this will give you access to the digital book for 1 year -a hard copy is not included- via the Blinklearning's platform. You will be expected to make your exercises and practice on that online platform. You can buy the (license for) the books here: https://shop.blinklearning.com/en/ISBN: 9788861825123
-
BOEKA Very Short Introduction by Anna Cento Bull (2016); Oxford University Press, hard copy (ISBN: 9780198726517) or e-bookISBN: 9780198726517
Aanbevolen materiaal
Er is geen informatie over de aanbevolen literatuur bekend
Opmerkingen
Counts as L&C requirement. Recoded from ITA10 to ITA11
Coördinator
| dr. T. Bruni | T.Bruni@uu.nl |
Docenten
| dr. T. Bruni | T.Bruni@uu.nl |
Inschrijving
Naar OSIRIS-inschrijvingen
Permanente link naar de cursuspagina
Laat in de Cursus-Catalogus zien
klikt, stop je een vak in je rugzak, zodat je dit vak door de rest van de CursusPlanner mee kunt nemen.