Uw huidige browser heeft updates nodig. Zolang u niet update zullen bepaalde functionaliteiten op de website niet beschikbaar zijn.
Let op: het geselecteerde rooster heeft overlappende bijeenkomsten.
Volgens onze gegevens heb je nog geen vakken behaald.
Je planning is nog niet opgeslagen
Let op! Uw planning heeft vakken in dezelfde periode met overlappend timeslot
Introduction to Chemistry (2025/2026: periode 1)
Cursusdoel
Er is geen informatie over het cursusdoel bekend.
Vakinhoudelijk
Er is geen informatie over de vakinhoud bekend.
Werkvormen
Toetsing
Class participation
Verplicht | Weging 10% | ECTS 0,75
*midterm FEEDBACK*
Niet verplicht
Mid-term exam
Verplicht | Weging 35% | ECTS 2,63
Final exam
Verplicht | Weging 35% | ECTS 2,63
Organic Chemistry test
Verplicht | Weging 20% | ECTS 1,5
Ingangseisen en voorkennis
Ingangseisen
Er is geen informatie over verplichte ingangseisen bekend.
Voorkennis
Higher level secondary school chemistry, physics and mathematics are highly recommended. Students can check whether their chemistry knowledge is adequate by studying the introductory Fundamentals Chapter of the Chemistry 3 course book. Otherwise, consider taking the UCSCICHE01 course which does not require prior knowledge.
Voertalen
- Engels
Cursusmomenten
Gerelateerde studies
Tentamens
Er is geen tentamenrooster beschikbaar voor deze cursus
Verplicht materiaal
-
BOEKAndrew Burrows, John Holman, Andrew Parsons, Gwen Pilling, and Gareth Price; Chemistry 3 Introducing inorganic, organic and physical chemistry, Third Edition, Oxford University Press, 2017 ISBN 9780198733805, or Fourth Edition, Oxford University Press, 2021 ISBN 9780198829980. Please note that the second edition of the Chemistry 3 text book will not be used anymore.
Aanbevolen materiaal
Er is geen informatie over de aanbevolen literatuur bekend
Coördinator
dr. C.A. van Walree | c.a.vanwalree@uu.nl |
Docenten
dr. C.A. van Walree | c.a.vanwalree@uu.nl |
Inschrijving
Naar OSIRIS-inschrijvingen
Permanente link naar de cursuspagina
Laat in de Cursus-Catalogus zien